Case

Mind Your Business

Sådan har MYB fået opbygget en LeadMotor®, der systematisk genererer leads og møder med økonomichefer i danske virksomheder.
500+
Leads
390+
Relevante leads
25+
Møder

Mind Your Business (MYB) er en konsulentvirksomhed, der er specialiseret i Business Intelligence og databehandling via Microsoft Power platform.

MYBs kerneydelse er udvikling af dashboards i Microsoft Power BI, som automatisk opdaterer alt data i stedet for at manuelt at samle data i Excel ark.

 

Målretning af økonomichefer i danske virksomheder

Opgaven bestod i skabe interesse og dialog med potentielle kunder omkring MYBs ydelser indenfor Business Intelligence.

Det første vi gjorde i samarbejdet, var at afholde en workshop for at forstå MYBs målgrupper og hvordan deres ydelser passer til markedet.

Målgruppen blev defineret som til at være økonomichefer, da det har et stort dagligt behov for at kunne behandle data effektivt.

Derudover har flere af MYBs medarbejdere en baggrund indenfor økonomi, og derfor er suveræne til at rådgive og servicere denne målgruppe med Business Intelligence.

 

Leadgenerering

For at skabe leads fra denne målgruppe, udarbejdede vi en lead magnet.

Her blev lavet en guide i form af en e-bog, der introducerer og uddanner økonomidirektøren til Microsoft Power BI. 

Vha. LinkedIn målretter vi helt specifikt den rette målgruppe, og tilbyder dem at modtage e-bogen ved at aflevere:

  • deres navn
  • virksomhedsnavn
  • e-mail
  • telefonnummer

Dette har fra april 2022 til januar 2023, givet en gennemsnitlig pris på ca. 100 kr. pr. lead via LinkedIn annoncering. 

Med 390+ relevante leads, er ca. 75% af alle leads blevet valideret til at være økonomichefer eller ledere i relevante virksomheder – en super attraktiv pris pr. relevant lead, når vi taler om beslutningstagere i danske virksomheder. 

 

Lead nurturing

De nu mere end 500 leads, får med det samme tilsendt e-bogen, som de har anmodet om.

Dernæst startes de i et e-mail flow, hvor de modtager tips, cases og viden omkring Business Intelligence i praksis vha. Microsoft Power BI. 

Interessen fra det enkelte lead registreres automatisk i en leadscore, hver gang et lead åbner og klikker i e-mails samt besøger MYB’s hjemmeside fx via retargeting annoncer.

Med leadscoren sørger vi for, at de mest interesserede leads modtager de e-mails som passer bedst til deres interesse – og de mest interesserede bliver ved en bestemt leadscore registreret som MQL’s, der skal følges op på af en sælger. 

 

Mødebooking

Ved at have fået et direkte telefonnummer på alle leads som beder om en e-bogen, er det nemt for en sælger at følge op på de relevante leads på baggrund af deres download af e-bogen via et discovery call.

I starten af samarbejdet foretog MYB selv alle discovery calls samt opkald til varme leads (MQL).

Det er dog tidskrævende at lave opkald til alle leads – og svært at passe ind i en konsulents travle hverdag med eksisterende kunder.

Derfor har vi sørget for at få en professionel mødebooker tilkoblet, så MYB ikke skal bruge nogle interne ressourcer på salg, før der ligger møder i deres kalender som skal afholdes.

Det har både ført til bedre og flere møder, samt en mere effektiv hverdag- samt salgsproces.

 

Mødeklare leads til relevante SMV:Digital puljer

En ‘ekstra’ kampagnetype vi med succes har hjulpet MYB med, er opsamling af leads med interesse i at benytte SMV:Digital puljer til at få rådgivning til BI og RPA

Dette har været et stærkt supplement til den ‘almindelige’ leadgenerering og mødebooking, som vi har arbejdet med – og de første kunder fra SMV-kampagnerne er allerede lukket. 

Specielt interessant ved disse leads, er at de direkte forespørger at få en snak med MYB om et konkret projekt de ønsker tilskud til. Derfor fører de fleste leads til et møde, hvor der er et fælles mål om at identificere om der er et projekt, som giver mening at investere i via en SMV:Digital pulje.

 

 

Ready to book your strategy meeting?

Martin Nørgaard Klausen,  Partner og CMO

Andre interessante cases
Brug for hjælp? Skriv til os her

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.