Career

 Bliv en del af et stærkt team der skaber vækst i Danmark

Vil du være med til at løfte kundernes B2B marketing og salg helt ind i den digitale superliga? 

Vi har selvudnævnt os “Danmarks Bedste Team”, fordi vi elsker vores arbejde, kultur og sammenhold. Her får du et job med fokus på din faglighed, sundhed og trivsel. 

Ledige stillinger

LeadMotor som arbejdsplads

Hos LeadMotor får du en arbejdsplads, der emmer af kreativitet og udvikling. Her vægtes fællesskabet højt og der er fokus på et trygt arbejdsmiljø med gode kolleger, god humor og høj faglighed.

Vi vægter frihed under ansvar og fleksibilitet, som baseres på 100% tillid. 

Du vil møde et ambitiøst team, der går målrettet efter at blive verdensførende, inden for digital B2B leadgenerering og pipeline management.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og hos os har vi dagligt fokus på vores udvikling og uddannelse.

“Jeg har mulighed for at tage ejerskab over mine opgaver, og mine resultater. Det kan jeg godt lide. Det betyder, blandt andet, at jeg kan bruge min faglighed, og se mine ideer virke. Den bedste følelse er, når jeg kan se mit arbejde kaste et godt resultat af sig for kunden. Dét, at mit arbejde kan betyde vækst i virksomhederne giver mig et kæmpe boost. – Så er der virkelig noget ved at gå på arbejde, ikke?! Jeg elsker mine muligheder for at udvikle mig, både fagligt og personligt. Det er højt prioriteret på kontoret.”
Bente
Content Specialist

Fokus på din udvikling

Vi har erstattet de klassiske halvårlige MUS-samtale med en mere nærværende tilgang. Hver måned inviteres du til en 1-1 samtale, hvor der bl.a. kan vendes den generelle jobtilfredshed, jobtrivsel, ønsker, udfordringer og udvikling. Du vil have mulighed for selv at sætte dagsordenen.

“Udover at det er en hyggelig snak med Rehmi, er det rigtig gavnligt. Det er jo ikke fordi det altid er store ting man vender. Det er mere sådan, hvordan det går. Jeg synes det er dejligt at få noget feedback på, hvordan han oplever det går. Hvordan får man ellers lige taget hul på det, hvis der ikke er nogen anledning til det? Det er en oplevelse af, at man er på samme side, i stedet for at man bare går i uvished i flere måneder. Vi arbejder ikke ud fra tesen om, at “intet nyt er godt nyt”. Man får rigtig meget ud af det.”
Line Stougaard
LeadMotor konsulent

Frynserne - Så, hvad får du udover et spændende arbejde?

  • Egen arbejdsstation med arbejdscomputer, ekstra skærme, telefon og high-end headphones
  • 100% flextid af arbejdstid
  • Pension
  • Sundhedsforsikring (+ flere tilvalg)
  • Barselsordning
  • Frokostordning
  • 100% lønsikring v/tabt erhvervsevne
  • Sociale arrangementer, firmaudflugter, bordtennis, bordfodbold og massagestole
  • Gratis kaffe, te og frugt
  • Adgang til videreuddannelse og certificeringer

Kontor i Herning og Aarhus

Vi har kontor i både Herning og Aarhus, og du bestemmer helt selv hvilken lokation du foretrækker. Og selvom vi er fordelt på to lokationer, samles hele teamet til faglige- og sociale arrangementer.

På begge vores lokationer deler vi adresse med over 100 andre spændende virksomheder. Her er der er rig mulighed for at udbygge dit netværk, og deltage i både faglige og sociale arrangementer.

“Jeg elsker, at vi har en kultur, hvor der er øje for mennesket bag det tørre CV. Hvad der er ‘meningsfuldt’ og kendetegner ‘arbejdsglæde’ er meget individuelt – men det fedeste er, at det i LeadMotor, udelukkende er fra dette individuelle udgangspunkt, at éns professionelle udvikling har sin ansats. Fordi mine kollegaers udgangspunkt er det samme, kan man tydeligt mærke, at man hver dag træder ind i et humørfyldt, ambitiøst og vækstende team. Og dét motiverer bare endnu mere!”
Francine
LeadMotor konsulent

Din karriere

At blive en del af LeadMotor er et strategisk stærkt træk i din karriere.

Du får en solid og unik uddannelse i valideret B2B leadgenerering. Her er der plads til at forme din karriere, præcis som du drømmer om.

Hvad end du vil være hundrede meter mester i grafisk design, tekstforfatning eller email automation, er det her du kan dygtiggøre dig i netop dét du har interesse for.

“Selv for en senior er der plads til udvikling. Allerede på det første år hos LeadMotor tog jeg et større fagligt spring end jeg tidligere har oplevet. Det skyldes nok primært lysten til at blive dygtigere på tværs af teams og kulturen vi bærer på ryggen hver eneste dag”
Daniel
Senior LeadMotor konsulent

Hvad sker der, når du sender en ansøgning?

Alle ansøgninger vi modtager, bliver læst igennem, inden der tages stilling til, om der er et potentielt match mellem ansøgeren og LeadMotor. Er der tale om en ansøgning til en opslået stilling, indkalder vi løbende til samtaler. 

Er du i tvivl om noget mht. ansøgningen? Så giv os et kald på: +45 71 99 85 85

Hvad sker der, når du starter?

Opstarten af en ny kollega tages meget seriøst og vi dedikerer god tid til det.

Vi har derfor en onboarding process, hvor du bliver introduceret for dine nye kollegaer, virksomheden og hele vores setup, i dit tempo. Her er det vigtigt for os, at du føler dig tryg ved processen, og vi tager hånd om dine behov for sparring og læring.

Onboarding processen bliver tilrettelagt, så den stemmer overens med den enkelte kandidats erfaring. Efter den første del af onboarding processen, vil du blive koblet på et af vores teams, hvor du i tæt samarbejde med dine nye kollegaer, kan blive introduceret til de forskellige opgaver og prøve processerne af.

Er du klar til at lave et strategisk træk i din karriere?