Career

 Bliv en del af et stærkt team der skaber vækst i Danmark

Vil du være med til at løfte kundernes B2B marketing og salg helt ind i den digitale superliga? 

Vi har selvudnævnt os “Danmarks Bedste Team”, fordi vi elsker vores arbejde, kultur og sammenhold. Her får du et job med fokus på din faglighed, sundhed og trivsel. 

Ledige stillinger

LeadMotor som arbejdsplads

Hos LeadMotor får du en arbejdsplads, der emmeraf kreativitet og udvikling. Her vægtes fællesskabet højt og der er fokus på et trygt arbejdsmiljø med gode kolleger, god humor og høj faglighed.

Vi vægter frihed under ansvar og fleksibilitet, som baseres på 100% tillid. 

Du vil møde et ambitiøst team, der går målrettet efter at blive verdensførende, inden for B2B Salg- og Marketing. 

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og hos os har vi dagligt fokus på at vækste vores kunders forretninger, skabe flere arbejdspladser og bedre kunderelationer.

“Selv efter lidt over to år på arbejdspladsen er der stadig mulighed for personlig og faglig udvikling. Mit første år hos LeadMotor har været en rejse, hvor jeg har oplevet en betydelig vækst i mine faglige udvikling, mere end jeg havde forventet. Det skyldes bl.a. at jeg har mulighed for at tage ejerskab over mine opgaver, og mine resultater..”
Celina
Marketing Automation Specialist

Fokus på din udvikling

Vi har erstattet de klassiske halvårlige MUS-samtale med en mere nærværende tilgang. Hver måned inviteres du til en 1-1 samtale, hvor der bl.a. kan vendes den generelle jobtilfredshed, jobtrivsel, ønsker, udfordringer og udvikling. Du vil have mulighed for selv at sætte dagsordenen.

“Hos LeadMotor har vi masser af plads til at eksperimentere nye ideer, og det at være del af et team, hvor vi hele tiden lærer noget nyt, det gør en stor forskel for min egen faglige udvikling. Du får nogle rare kolleger, der altid står klar til at give en hjælpende hånd eller komme gode ideer, hvis du får brug for det. En vigtig sidegevinst ved at arbejde her, er vores omfattende snackordning og fredagskagen”
Line Stougaard
LeadMotor konsulent

Frynserne - Så, hvad får du udover et spændende arbejde?

  • Egen arbejdsstation med arbejdscomputer, ekstra skærme, telefon og high-end headphones
  • Fleksible arbejdstider
  • Pension
  • Sundhedsforsikring (+ flere tilvalg)
  • Udvidet Barselsordning
  • Frokostordning
  • 100% lønsikring v/tabt erhvervsevne
  • Sociale arrangementer
  • Gratis kaffe, te og frugt
  • Adgang til videreuddannelse og certificeringer

Kontor i Herning og Aarhus

LeadMotors hovedkontor ligger i Herning, hvor der er nem adgang med både bil og offentlig transport. I Huset har vi super gode faciliteter, hvor du finder mødelokaler, omklædningsfaciliteter, aktivitetsrum, cykelkælder og pakkerum. VI har ligeledes et satellitkontor i Aarhus, som du også er velkommen til at benytte.

“Da jeg i sin tid søgte stillingen som Content Manager hos LeadMotor, gjorde jeg det, fordi det virkede som en virksomhed i vækst med masser af plads til at udvikle mig og min karriere. Og det skal jeg lige love for, er blevet indfriet.

Efter mit første år, pakket med fede opgaver, udfordringer og tonsvis af læring, blev jeg tilbudt stillingen som projektleder, som jeg selvfølgelig takkede ja til. Og jeg ser stadig en fremtid her med fortsat udvikling. Nå ja, så gør det heller ikke noget, at vi holder nogle kanon sjove sommerfester”
Stefan
LeadMotor konsulent

Din karriere

At blive en del af LeadMotor er et strategisk stærkt træk i din karriere.

Du får en solid og unik uddannelse i B2B Salg og Marketing . Her er der plads til at forme din karriere, præcis som du drømmer om.

Hvad end du vil være hundrede meter mester i B2B salg, grafisk design, tekstforfatning eller email automation, er det her du kan dygtiggøre dig i netop dét du har interesse for.

“Hos LeadMotor har vi en kultur der opmuntrer til udvikling. Her bliver der støttet op omkring både professionelle og personlige udfordringer. Jeg vægter især åbenhed og tillid fra kollegaer meget højt.

På kontoret er vi gode til at dele vores viden og give den nødvendige sparring. Dette giver en stor grad af faglig udvikling, som jeg kan bruge fremadrettet på tværs af mine kunder.

Jeg kan kun opfordre andre til at tage springet, og fylde sin hverdag med nye udfordringer og gode kollegaer. Så hvis du er interesseret i at skabe vækst og flere arbejdspladser i Danmark, så er LeadMotor helt sikkert det rette sted for dig”
Jonas
LeadMotor konsulent

Hvad sker der, når du sender en ansøgning?

Alle ansøgninger vi modtager, bliver læst igennem, inden der tages stilling til, om der er et potentielt match mellem ansøgeren og LeadMotor. Er der tale om en ansøgning til en opslået stilling, indkalder vi løbende til samtaler.  Er du i tvivl om noget mht. ansøgningen? Så giv os et kald på: +45 71 99 85 85

Hvad sker der, når du starter?

Vi prioriterer din onboarding højt og allokerer rigelig tid til dette formål. Du bliver introduceret til dine nye kolleger, virksomhedens struktur og vores samlede arbejdsprocesser, alt sammen i et tempo, der passer dig. 

Det er essentielt for os, at du føler dig tryg og understøttet gennem hele processen, og at der er opmærksomhed på dine individuelle behov for vejledning og udvikling. Derfor skræddersyr vi forløbet til at matche din personlige erfaring og kompetencer, og tilknytter en personlig buddy til dig. 

På den måde sikrer vi at du får sparring, socialt samvær samt hands-on erfaring med de forskellige arbejdsopgaver og processer.

Er du klar til at lave et strategisk træk i din karriere?