Play Video

Hvad er LeadMotor?

Martin Nørgaard Klausen

 Du har hørt om LeadMotor før – men hvordan kan den konkret skabe værdi for din virksomhed? Du vil gerne undgå kold kanvas, effektivisere dine salgsprocesser og ultimativt øge dit salg samt optimere og automatisere dine marketingprocesser. Findes der en motor, der kan gøre alt dette for dig? – Svaret er JA!

Hvordan skaber LeadMotor værdi for min virksomhed?

LeadMotor skaber værdi for din virksomhed ved – systematisk – at finde potentielle kunder, du kan eksponere for højrelevant indhold, som du selv bestemmer. Her giver LeadMotor dig gode indikationer af, hvad modtageren mest sandsynligt er interesseret i at høre om baseret på en række oplysninger, som LeadMotor opsamler om leadet.

Optimerer dine arbejdsprocesser

Den optimerer dine arbejdsprocesser, og giver dig øget salg. Derudover kommer du til at fremstå yderst relevant og professionel i dine modtageres øjne, da du rammer kunden lige netop dér, hvor de befinder sig i deres kunderejse.

Målbare resultater

LeadMotor skaber værdi for din virksomhed på flere parametre end det åbenlyse og mest målbare, som er øget salg. Herunder har vi listet en række af disse parametre, som alle er målbare enheder:

 • Øget salg
 • Flere varme leads
 • Øget kendskab
 • Øget eksponering
 • Leadpleje
 • Content – materiale som er dit for altid!
 • Indblik i kunderejsen for alle jeres leads
 • Se alle mailkorrespondancer med jeres leads
 • Se hvilke leads jeres sælgere skal følge op på og hvornår
 • Du får salgsrapporter og win/loss ratio
 • Det fulde overblik over, hvor jeres omsætning kommer fra
 • Fuld indsigt i dit marketingbudget
 • Se hvad et lead koster
 • Se hvad en kunde koster
 • Få tilpassede notifikationer ud fra de informationer, du ønsker, f.eks. ved varme leads, kunder, m.m.

Udnyt marketingkronerne effektivt

Ud fra denne indsigt, optimeres jeres processer, så I bruger jeres marketingkroner mere effektivt. Derudover får jeres sælgere nye leads at arbejde med, samtidig med at sælgerne bliver mere effektive, fordi de kan starte med de varmeste leads.

Sandsynlighedsberegner om et lead bliver til kunde

Når LeadMotor har samlet data nok, kan den ydermere udregne, hvor sandsynligt det er, at hvert enkelt lead bliver kunde.

Tilpasset kommunikation til dit lead

Kommunikationen tilpasses til hvert enkelt lead – helt automatisk, uden at røve din tid fra andre vigtige opgaver. I stedet skal du kun fokusere på at kontakte og/eller holde møde, med de allermest hotte leads.

Hvad er en LeadMotor?

Hos LeadMotor har vi udviklet og finpudset konceptet, der hedder LeadMotor®.

 LeadMotor kan kort forklares som en motor,
der genererer leads.

 Den består af en række automatiserede processer, der systematisk indsamler relevante leads, og gør dem til varme leads for specifikt din virksomhed.

Gør en ende på kold kanvas

Hvad betyder det så? Det betyder, at du ikke står med kold kanvas – men derimod med købeklare kunder, der er interesserede i dit produkt.

LeadMotor automatiserer dit salg via Marketing Automation

LeadMotor består af en række systemer, der er gennemgående for alle virksomheder, der køber sig ind på LeadMotor. Derudover ligger der et stykke arbejde i at tilpasse LeadMotoren til netop din forretning – og det er her, vores content-specialister kommer ind i billedet. Skarp og fængende content der sælger, danner grundlaget for konvertering af de rigtige og varme leads. Marketing Automation processerne sørger for, at de rette personer, bliver eksponeret for denne content. Således er samspillet mellem automation og content altafgørende for, at LeadMotor lykkes.

Sådan fungerer LeadMotor

LeadMotor er som beskrevet tilpasset den enkelte kunde. Følgende beskrivelse af, hvordan LeadMotor fungerer er derfor baseret på, hvad LeadMotor generelt består af.

Annoncering på SoMe

LeadMotor består af annonceringer på de sociale medier – herunder Facebook og LinkedIn samt Google Ads. Disse annonceringer indeholder typisk en give-away, et whitepaper eller en anden CTA, som får leadet til at afgive sine kontaktoplysninger – herunder mailadresse, navn og eventuelt stilling.

Automatiserede nyhedsbreve

Disse oplysninger bruger vi til at sende målrettede e-mails til leadet med. Vi opsætter et drip-flow bestående af x antal nyhedsbreve, som er tilpasset det enkelte lead, ud fra hvad leadet har udvist interesse for på hhv. de sociale medier og din hjemmeside. Derfor opretter vi ofte flere drip-flows indeholdende forskellig information, så hvert lead får højaktuel viden tilsendt fra dig. Det får din virksomhed til at fremstå yderst relevant og holder jer top-of-mind hos leadet, som befinder sig et givent sted i kunderejsen.

Remarketing flow

Derudover eksponeres leadet for forskellige remarketingflows. Vores LeadMotor kan ud fra forskellige parametre regne ud, hvor i kunderejsen leadet befinder sig, og derudfra tilpasse den kommunikation leadet får.

Leadscore

Når leadet har opnået en vis score, markeres det som et varmt lead, og du får en mail med oplysninger på leadet – og det er nu du skal handle! Du skal nu blot kontakte leadet, for du ved allerede, at leadet er meget interesseret i dit produkt og/eller din virksomhed.

Dit arbejde er værdifuldt

Hvis du/I allerede ligger inde med noget godt materiale – f.eks. en e-bog med tips og tricks til x eller lignende, er det oplagt enten at anvende dette eller tage udgangspunkt i materialet.

Hos LeadMotor har vi content-eksperter siddende, der kan udarbejde alt materiale, der er brug for. Dertil har vi naturligvis brug for en vis mængde information fra jer omkring jeres produkt og/eller service. Denne indhenter vi både fra jeres hjemmeside, samtaler med jer og mailkorrespondancer.

Du er med på hele rejsen

Før vi udgiver noget i jeres navn, sender vi det naturligvis til godkendelse hos jer, så I er sikre på, at I kan stå inde for det, der bliver annonceret.

Det er helt op til dig, hvor meget materiale du har og vil dele ud af – eller om du synes, at jeres nuværende materiale trænger til fornyelse. Vores content-eksperter kan skrive og udforme nyhedsbreve, e-bøger, annoncer og meget andet for dig.

Marketing plan: Et typisk forløb med LeadMotoren

Hvordan et typisk forløb med LeadMotor ser ud, findes der ikke ét endegyldigt svar på, da vi tilpasser LeadMotor til hverenkelt kunde, som alle har unikke behov og produkter/services. Der er derfor stor variation i, hvor længe samarbejdet varer og hvor omfattende LeadMotor arbejder for dig.

Forventningsafstemning

Fælles for alle samarbejder er dog, at de starter med et indledende møde med kunden, hvor vi får forventningsafstemt fra begge parter.

Projektforslag

Der fremsendes derefter et projektforslag med prisoversigt tilpasset til den enkelte løsning. Når projektforslaget er underskrevet, starter LeadMotors arbejde.

Materiale udarbejdes

Oftest sender I det materiale I har liggende til os, hvis det er den aftale, vi har indgået. Derudfra udarbejder vores content-eksperter materialet vi skal bruge til at køre annoncer og udsende nyhedsbreve for jer. Når materialet er færdigt, modtager I et udkast, som I skal godkende, inden vi starter motoren.

Hvornår giver LeadMotor resultater?

Hvornår vores samarbejde slutter, er helt op til dig! Hvis jeres ønsker og mål ændrer sig, skal du ikke tøve med at tage fat i os, så vi kan skrue på nogle parametre, så det igen matcher jeres ønsker og behov. Hvis I ønsker at afslutte samarbejdet, er det jer frit for efter 6 måneder. De 6 måneders binding er lige så meget for kundens skyld, som det er for vores egen. Vores erfaring er, at 6 måneder er det minimum af tid der skal til, før man kan vurdere den reelle effekt af LeadMotoren.

Disclaimers

”Ja – det lyder meget godt alt sammen, men…”, tænker du. ”… hvad er hagen?”.

En af vores kerneværdier er gennemsigtighed, hvorfor vi lægger alt frem for vores kunder. Der er ikke nogen skjulte bindinger eller betingelser. Vi har – i modsætning til mange af de større bureauer – en bindingsperiode på blot 6 mdr.

Realistisk samarbejde

Dette er vores realistiske bud på, hvor lang tid du som minimum bør give et samarbejde, før du kan dømme, hvorvidt samarbejdet skaber den værdi, som du håbede på. Vi famler dog ikke i blinde. Forud for ethvert samarbejde, har vi en klar forventningsafstemning med dig som kunde, så vi ved, hvad du forventer, og du ved, hvad vi kan levere. Det sikrer et trygt og transparent samarbejde for begge parter.

Du ejer det hele

Mange bureauer arbejder ud fra, at alt materiale de producerer til jer i forbindelse med et samarbejde, er deres materiale. Det vil sige, at du ikke har retten til at benytte det efter endt samarbejde. Ser du en sådan aftale, bør du stille dig kritisk. Hos LeadMotor ejer du alle dine tidligere og eventuelt nyoprettede sociale medie profiler såvel som materialer; annoncer, e-bøger, white papers, give-aways, data, statistik m.m. Du kan således frit anvende materialet vi udarbejder til jer under vores samarbejde efterfølgende.

Hvem kan bruge LeadMotoren?

Hos LeadMotor arbejder vi med B2B virksomheder. LeadMotor kan bruges til alle typer af B2B virksomheder, og fungerer særligt godt til nichevirksomheder, da den kan fange leads med interesse for lige netop din niche.

Hvad koster det?

Et samarbejde med LeadMotor tilpasses til dine unikke ønsker og behov. Derfor udarbejder vi et grundigt projektforslag baseret på vores indledende møde, som er specifikt tilegnet jeres behov.

Du bør overveje, hvad en ny kunde reelt er værd for jer? Vi udregner altid prisen på et lead og på en ny kunde for jer undervejs i vores samarbejde. Koster en kunde eksempelvis 70 kr. med vores LeadMotor, er det et tal, som du kan tage og føle på og måle på i forhold til jeres budget.

Afslutningvis kan du se de resultater, vi skabte med LeadMotoren for en af vores kunder, HydraComp:

Hent vores gratis e-bog, for at læse mere om LeadMotor.

Du kan også booke et gratis møde med mig her. Det foregår online, og jeg sætter 1 time af til at tale om din strategi.

 

Del med andre
Martin Nørgaard Klausen
Partner & CMO
Er du klar til at booke dit strategimøde med os?
Indhold
Del med andre
Take the first step towards success

Let's zoom in on the opportunities that are in store for your company.

Fill the form with your personal info and we'll make sure to reach out to you. We look forward to hearing more about your company and the aspirations you have for it!

We'll give you a call

Vi beskytter dine oplysninger og behandler dem efter gældende lovgivning. Du kan læse om vores privatlivspolitik her.
Brug for hjælp? Skriv til os her

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.