Dine medarbejdere sidder på et guldæg!

Camilla Victoria Jepsen

Dine medarbejdere sidder helt sikkert på et guldæg!

… eller, det kan det i hvert fald blive!

Brug dine medarbejdere til Influencer Marketing

Med guldæg mener jeg, at mange af dine medarbejdere helt sikkert har +300 eller måske +500 forbindelser på deres LinkedIn – og mange af dem ligger med garanti indenfor jeres kundesegment eller også kender de nogen, der gør.

I LeadMotor bruger vi selv vores medarbejderes netværk til at leadgenerere. Det kan du også gøre via organiske opslag – så det koster dig ikke en krone!

Leadgenerering

Forleden delte en kollega med et stort netværk et opslag på sin LinkedIn profil, hvor der blev opfordret til at smide en kommentar med ordet “LeadMotor”, hvis man var interesseret i, at modtage vores e-bog om LeadMotoren. Herefter fortsatte samtalen i LinkedIn indbakken, hvor leadet skulle afgive sin mailadresse, hvorefter e-bogen blev tilsendt dem. 

Et guldæg blev til:

  • 75% fik vi connection og email på
  • 40% downloadede e-bogen
  • 10% bookede et møde
  • 2% står lige nu til at blive nye kunder

Men hvor ofte kan jeg gøre det?

Det er naturligvis ikke hver uge, du kan leadgenerere på denne måde. Men en gang i kvartalet kan du fortælle dine forbindelser noget nyt og relevant – og tilbyde dem jeres e-bog eller dét materiale, I normalvis bruger i jeres LeadAds.

Point i bogen – og nye kunder i biksen

Fordelen ved at få leads ind på denne måde er, at du har langt flere oplysninger på leadet – derudover har du ofte en personlig forbindelse og dermed noget samtalen kan tage afsæt i. Leadets forudindtagelse af dit produkt eller ydelse står derudover også skarpere, da de ved, at det er noget DU står inde for helt personligt. Det giver mange point i bogen. Og kunder.

Keep ’em coming!

Som sagt sker leadgenereringen i klaser ved denne tilgang – og det kan være godt til at booste dit salg. Men vil du samtidig have en forudsigelig tilstrømning af varme leads? Det kan vi hjælpe dig med via LeadMotoren. Du er velkommen til at booke et gratis online strategimøde med Martin Klausen herunder:

Del med andre
Martin Klausen
Partner og CMO
Er du klar til at booke dit strategimøde med os?
Indhold
Del med andre
Tag første skridt mod succes

Skal vi sætte fokus på din virksomheds muligheder?

Indtast dine oplysninger og bliv kontaktet. Vi vil glæde os til at høre mere om din virksomheds situation og målsætninger.

Bliv ringet op

Vi beskytter dine oplysninger og behandler dem efter gældende lovgivning. Du kan læse om vores privatlivspolitik her.
Brug for hjælp? Skriv til os her

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.