Leadmotor

Vækst din virksomhed med Danmarks førende B2B LeadMotor®

Den gennemtestede løsning til B2B virksomheder, der ønsker at øge sit salg, gennem en sammenhængende salgs- og marketingproces.

Hvad er LeadMotor®?

I videoen herunder, kan du høre hvordan vi hjælper B2B virksomheder med at øge salget gennem en struktureret marketing og salgsproces. Løsningen er blevet udviklet og gennemtestet gennem de seneste 5 år, og har fået navnet LeadMotor.

 • done_black_24dp
  Relevante B2B-leads
 • done_black_24dp
  Flere salgsmøder
 • done_black_24dp
  Fuld indsigt i nøgletal

Få beregnet dine forventede resultater med et LeadMotor samarbejde.

Det lyder godt alt sammen, men hvad kan jeg forvente at få ud af samarbejdet? Vi er glade for, at du spørger, for din ROI er altafgørende for os. Derfor laver vi en ROI-beregning forud for ethvert samarbejde, og vi er også klar på at lave en for dig og din specifikke case. Det er helt uforpligtende, og du kommer i gang ved at booke dit strategimøde her. 

Kom i godt selskab

Dit team af LeadMotor® specialister

 • done_black_24dp
  Når du samarbejder med os, får du tilknyttet et fast team af dygtige LeadMotor konsulenter. Vi vægter det personlige samarbejde, som betyder vi kender dig og din virksomhed.
 • done_black_24dp
  LeadMotor konsulenter er digitale forretningsudviklere, der forstår hvordan marketing skaber leads til salg, og hvordan det spiller sammen med B2B virksomheders salgsprocesser.
 • done_black_24dp
  Forretningsforståelse, B2B marketing og teknologi er områder som vi uddanner alle LeadMotor konsulenter i, så vi er klædt på til at løfte selv komplekse B2B cases.
 • done_black_24dp
  Transparens er en kerneværdi hos os, hvorfor du altid har direkte adgang til alle relevante nøgletal og rapporter, ligesom vi løbende afholder udviklingsmøder og er tilgængelige for sparring.
Sådan kommer du i gang

Her er din vej til mere salg i 2024

01
Book dit strategimøde i dag

På strategimødet uddyber vi hele LeadMotor processen, og foretager en ROI beregning, så du kender potentialet for din virksomhed. Ser begge parter et potentiale i samarbejdet, får i tilsendt et projektforslag.

02
Opstart & workshops

Når aftalen er indgået, får i tildelt et LeadMotor team, og sammen planlægger I datoer for de første workshops. Her er formålet at lære jeres virksomhed og marked bedre at kende, samt at sætte retningen for jeres LeadMotor.  

03
LeadMotor® opsætning

Her udarbejdes alt materialet til leadgenereringen og den videre kommunikation i kunderejsen. Desuden opsætter vi LeadMotor Softwaren, opsætter sales automation og gør klar til at gå live. 

04
Klar til at gå live

Når opsætningen er færdig afholder vi et Kick off event, hvor I får en gennemgang af jeres nye LeadMotor setup. Herfra går vi live og jeres LeadMotor team arbejder løbende for at sikre maksimal performance.

Skal vi sætte fokus på din virksomheds muligheder?

Book et strategimøde med Martin i dag, og oplev hvordan du kan få succes med en LeadMotor.