Team LeadMotor

Ambitiøse på dine vegne

Måske skulle denne sektion have handlet om os, men i virkeligheden handler det hele om dig, dine mål og dine drømme. Vi indfrier mål og potentiale – og vi lever af det.

Ingeniører i teknologibaseret forretningsudvikling

Du læste rigtigt. LeadMotor er ikke et ordinært marketingbureau. Alle partnere har ingeniørbaggrund i teknologibaseret forretningsudvikling med dyb passion for salg, økonomi og vækst. Det er med rødder i dén passion, LeadMotor er blevet udviklet.

Dit LeadMotor team

Her er en samling af landets dygtigste inbound marketing professionelle. De arbejder med at skabe og løfte din online leadgenerering og pipeline management.

Du finder en toptunet flok, med forskellige baggrunde og mange års erfaring. Nogle vil kalde os nørder – Vi kalder os LeadMotor konsulenter.

Du får et dedikeret team, der kender din virksomhed, dine mål, din målgruppe, deres udfordringer, og hvordan de kan sætte fart på din virksomheds vækst.

Dit dedikerede team gemmer på en enorm pulje af ressourcer. Udover deres egen erfaring og viden, har de nemlig en stor flok dygtige kollegaer at sparre med, i ryggen.

Fokus på udvikling og læring

Der bliver ikke udviklet noget ud fra mavefornemmelser. Vi arbejder ud fra valideret læring. Det betyder, blandt andet, at alt bliver testet og alle i virksomheden konstant dygtiggør sig yderligere. 

Alle er certificeret i LinkedIn og Facebook annoncering, og vi bliver løbende videreuddannede indenfor vores mange forskellige færdigheder.

En mission du kan mærke

Udfordringen med missioner er, at det hurtigt bliver tomme floskler.  Vores mission er klar, og vi arbejder med den dagligt: “Vi vil vækste B2B virksomheder via online leadgenerering og pipeline management, der systematisk finder nye leads og kvalificerer dem til salg”

Desuden vælger vi aktivt projekter til og fra, alt efter om vi vurderer at kunne skabe værdi og vækst for din virksomhed. Du kan forvente en hudløs ærlig rådgivning herfra.  

De 6 værdier

Ansvar, Udvikling, Drive, Ærlighed, Transparens og Teamwork. Det er de 6 værdier, vi arbejder ud fra – både eksternt og internt. Det betyder, at vores kunder altid ved præcis, hvordan det går med vores arbejde. I det daglige arbejde udlever alle medarbejderne aktivt værdierne – og hver måned deler vi vores gode historier, hvor disse værdier indgår. 

Mød vores team af specialister

Klik på den enkelte LeadMotor konsulent, og bliv klogere på hvem der arbejder i maskinrummet.

LeadMotor Ingeniør

LeadMotor Konsulent

Senior LeadMotor Konsulent

LeadMotor Konsulent

LeadMotor Konsulent

LeadMotor Konsulent

Partner og LeadMotor Ingeniør

Partner og CEO

LeadMotor Konsulent

Webinar, artikler og video

Viden der skaber vækst i din virksomhed

LeadMotor® teamet har samlet brugt mere tid på B2B Marketing og salg end det tog at bygge pyramiderne i Giza.

Vi har samlet vores bedste læringspunkter til dig i konkrete indlæg, som vi håber, du kan bruge i dit eget arbejde med marketing og salg.

Direktørens Guide til Vækst

Få hele opskriften på succesfuld B2B leadgenering og pipeline management

Vi har samlet vores best practice og konkrete cases i en e-bog og gemt endnu mere guld til dig i e-mail flowet, som du modtager efterfølgende.