Team LeadMotor

Ambitiøse på dine vegne

Måske skulle denne sektion have handlet om os, men i virkeligheden handler det hele om dig, dine mål og dine drømme. Vi indfrier mål og potentiale – og vi lever af det.

Ingeniører i teknologibaseret forretningsudvikling

Du læste rigtigt. LeadMotor adskiller sig markant fra det traditionelle marketingbureau. Vi ser os som et salg- og marketing konsulenthus.

Vi har ingeniørbaggrund inden for teknologibaseret forretningsudvikling, og en brændende passion for salg, økonomi, og vækst. 

Det er denne dybfølte entusiasme, der har været drivkraften bag udviklingen af LeadMotor, og som fortsat er hjertet i vores unikke tilgang til at drive din virksomheds vækst.

Dit LeadMotor team

Vores LeadMotor-team består af passionerede specialister med forskellige baggrunde og årelang erfaring. Vi er stolte af vores nørderi – for os, en betegnelse for dedikation og ekspertise.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot et team; du får partnere, der er fuldt indviede i din virksomheds vision, dine målsætninger, din målgruppe og de udfordringer, de står overfor. 

Vores mål? At accelerere din vækst med skræddersyede løsninger.

Dit team er understøttet af en omfattende videnbase, rig på erfaring og indsigter. De står aldrig alene – bag dem er et netværk af talentfulde kolleger klar til at bidrage med deres ekspertise. 

B2B Salg og Marketing

For at skabe effektiv vækststrategi kombinerer vi B2B-marketing og salg. Ved at forene kræfterne sikrer vi en ensartet kundeoplevelse, forbedrer leadkvaliteten og øger salgseffektiviteten. Desuden opsætter vi kontinuerlige feedback loops mellem marketing og salg og transformerer indsigt til handling, som i sidste ende maksimerer din ROI. Det er sådan vi accellererer væksten i din virksomhed.

En mission du kan mærke

Vores mission er klar, og vi arbejder med den dagligt: “VI skaber struktureret vækst i B2B-virksomheder med en kombination af B2B salg- og marketing. 

Desuden vælger vi aktivt projekter til og fra, alt efter om vi vurderer at kunne skabe værdi og vækst for din virksomhed. Du kan forvente en hudløs ærlig rådgivning herfra.  

De 6 værdier

Ansvar, Udvikling, Drive, Ærlighed, Transparens og Teamwork. Det er de 6 værdier, vi arbejder ud fra – både eksternt og internt. Det betyder, at vores kunder altid ved præcis, hvordan det går med vores arbejde. I det daglige arbejde udlever alle medarbejderne aktivt værdierne – og hver måned deler vi vores gode historier, hvor disse værdier indgår. 

Mød vores team af specialister

Klik på den enkelte LeadMotor konsulent, og bliv klogere på hvem der arbejder i maskinrummet.

LeadMotor Ingeniør

LeadMotor Konsulent

LeadMotor Konsulent

LeadMotor Konsulent

Partner og LeadMotor Ingeniør

Partner og CEO

LeadMotor Konsulent

Webinar, artikler og video

Viden der skaber vækst i din virksomhed

LeadMotor® teamet har samlet brugt mere tid på B2B Marketing og salg end det tog at bygge pyramiderne i Giza.

Vi har samlet vores bedste læringspunkter til dig i konkrete indlæg, som vi håber, du kan bruge i dit eget arbejde med marketing og salg.

Direktørens Guide til Vækst

Få hele opskriften på succesfuld B2B leadgenering og pipeline management

Vi har samlet vores best practice og konkrete cases i en e-bog og gemt endnu mere guld til dig i e-mail flowet, som du modtager efterfølgende.