Case
ActionPlanner Case - Leadmotor

ActionPlanner

ActionPlanner der i dag er en del af VELOSO TECHNOLOGY, er en online software platform til effektiv opfølgning på strategi og handlingsplaner. Med automatiske påmindelser, et fælles overblik og alt samlet ét sted, er det den perfekte løsning til virksomheder, der har identificeret mål og strategi, men har svært ved at omsætte det til handling og resultater i en travl hverdag.
30%
flere leads
Mere struktur
i marketingprocessen
Fordobling
af pipeline

“Det LeadMotor har kunne hjælpe os med er at sætte struktur på en marketingproces, og få koblet den ind i vores salgsproces på en automatiseret og digital måde. Det betyder at man med relativt få ressourcer kan accelerere sin marketingindsats og få skabt nogle resultater, som ellers ikke var mulige.”

Victor Veloso, CEO & Founder, ActionPlanner

Baggrund for at investere i LeadMotor

Med en passion for strategi og eksekvering var det vigtigt for ActionPlanners direktør og stifter Victor Veloso, at LeadMotor havde en datadrevet og velstruktureret tilgang til vækst og kunne tilbyde et nyt syn på deres salgs- og markedsføringsinitiativer.  

Derudover var økonomi naturligvis også en faktor. Med LeadMotor kunne de, med relativt få ressourcer, få accelereret deres marketingindsats og nå flere potentielle leads. 

Derfor blev LeadMotor et naturligt valg for Victor, da han her fik disse krav opfyldt. 

 

“Samarbejdet med LeadMotor har gjort, at vi tænker anderledes omkring salg- og marketingindsatsen i det hele taget. Den er blevet mere struktureret, og den er blevet mere målrettet.”

Victor Veloso, CEO & Founder, ActionPlanner

Resultater

ActionPlanner har flere forskellige produktversioner, hvoraf den ene af dem var relativt ny. Med systematisk hypotesetestning, fik man kontinuerligt nye indsigter om deres målgrupper, som de ellers ikke ville have haft. 

Over perioden på ét år resulterede samarbejdet i en fordobling af pipelinen samt 30% flere relevante leads

 

Hvem kan bruge LeadMotor?

Victor fortæller at han vil anbefale LeadMotor til enhver virksomhed, som skal i gang med digital markedsføring. Han synes konceptet er interessant, til at forstå og prissat på en måde, så balancen mellem indtægt og udgift nemmere kan styres.

 

“Enhver virksomhed der skal i gang med digital marketing – tag et kig. De har et spændende koncept!” 

– Victor Veloso, CEO & Founder, ActionPlanner

Er du klar til at booke dit strategimøde?

Martin Nørgaard Klausen,  Partner og CMO

Andre interessante cases
Brug for hjælp? Skriv til os her

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.