Afspil video

Se hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside

Martin Nørgaard Klausen

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er vilde med data! Du skal nu til at læse om et værktøj, der kan give dig et indblik i, hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside.

Kort fortalt, kan man omdanne den “ukendte trafik” på jeres hjemmeside til data, der viser hvilke virksomheder, der har besøget jeres hjemmeside. Det kan da virkelig kaldes en unik indsigt og fordel, når man tænker på jeres salgsproces.

Hvis man som sælger skal til at ringe rundt, bliver det pludseligt lettere at finde ud af, hvor man skal starte, ikke?

Se detaljer om virksomheden

Ved at omdanne den ukendte trafik til konkrete data, kan du se, hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside, hvor mange besøgende der har været, hvilke kilder de kommer fra og meget mere.

Men hvordan får du fingrene i disse data? 

Vores foretrukne system til at indfange information om den ukendte trafik er Albacross. Det er som udgangspunkt et betalingsværktøj, men du kan oprette en free trial på 14 dage.

Billedet nedenfor viser overblikket over de virksomheder, der en vilkårlig mandag besøgte leadmotor.dk. Af hensyn til virksomhedernes integritet har vi valgt at sløre deres navne.

Du kan dog stadig se, at de alle befinder sig i Danmark, hvor lang tid de har brugt på hjemmesiden, hvor mange gange de har været inde og besøge os, og hvordan de er kommet ind på siden. Derudover kan du se, hvilke “kategorier” vi har valgt at placere dem under; f.eks. om det er en kunde, en partner eller en nysgerrig konkollega.

 

Konkret kan systemet forsyne dig med en liste af varme leads, som du kan tage kontakt til eller eksponere yderligere for højt aktuelt indhold på bl.a. Facebook igennem annoncering.

Skal vi oprette denne løsning for dig, så du kan udnytte det potentiale der ligger i den ukendte trafik, så kontakt os. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Del med andre
Martin Nørgaard Klausen
Partner og CMO
Er du klar til at booke dit strategimøde med os?
Indhold
Del med andre
Tag første skridt mod succes

Skal vi sætte fokus på din virksomheds muligheder?

Indtast dine oplysninger og bliv kontaktet. Vi vil glæde os til at høre mere om din virksomheds situation og målsætninger.

Bliv ringet op

Vi beskytter dine oplysninger og behandler dem efter gældende lovgivning. Du kan læse om vores privatlivspolitik her.
Brug for hjælp? Skriv til os her

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.